Web-based short message service (SMS) application - Lim, Wei Ping, 1988-; Yusri Yunos, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011