Ballast tank for remotely operated underwater vechicle(ROV) - Mohd Helmi Adenan, 1987; Herlina Abd Rahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011