Service quality, customer satisfaction, and word-of-mouth in Goodhope Hotel - Buvaaneswari Ramachandaran, author; Md. Mohar Mohamad; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011