Wireless biomedical sensor network for home-based healthcare monitoring system - Mohd. Rozaini Abd. Rahim, 1984-; Sharifah Hafizah Syed Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011