Kesan modul pendidikan rasional emotif terhadap kepercayaan tidak rasional dan tekanan dalam kalangan pelajar sekolah berasrama penuh di Johor, Malaysia - Mastura Mahfar 552521; Sidek Mohd. Noah, supervisor; Fakulti Pendidikan 8185 (2011)
Thesis (Ph.D) - Universiti Putra Malaysia, 2011