Control door lock system via sms [electronic resource] - Mohd. Razif Abdul Kadir, 1987- (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011