Dc motor control using flyback converter - Mohd. Taufiq Mohd. Khairi, author; Abd. Jaafar Shafie, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011