Dc motor control using flyback converter [electronic resource] - Mohd. Taufiq Mohd. Khairi, author; Abd. Jaafar Shafie, supervisor (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011