A readout circuit for MEMS based moisture sensor - Hasmayadi Abdul Majid, 1977-; Abu Khairi A'ain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011