Location-assisted session transfer for VoIP applications - Nur Haliza Abdul Wahab, 1985-; Sharifah Hafizah Syed Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011