Tanggapan pelajar tahun akhir FPPSM terhadap 'shock advertising' - Norhaida Nadia Husin, author; Md. Mohar Mohamad, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011