Neural network predictive control of a deep submergence rescue vehicle - Arfah Syahida Mohd. Nor, 1986-; Shahrum Shah Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010