Power plant performance and efficiency analysis - Ling, Teik Win, 1983-; Mohd. Wazir Mustafa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010