Sliding mode controller for a stepper motor - Mohd. Badril Nor Shah, 1981-; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010