Persamaan terbitan biasa peringkat kedua dan penggunaan dalam bidang sains - 508031 Phang, Chia Chen; Mukheta Isa; Fakulti Sains (1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999