Islamisasi sains matematik : etika dan moral - 508042 Rofizah Rehot; Zainal Abdul Aziz, supervisor; Fakulti Sains (1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999