Sistem pengukuran pangkalan data maklumat pelajar (SPPDMP) - 339017 Rosmawati Zainal; Shaharuddin Salleh, supervisor; Fakulti Sains (1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999