Sistem interaktif capaian dan pemilihan maklumat kadaster secara atas talian - Fahmi Azhari, 1984-; Abdullah Hisam Omar; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011