Marketing mix factors influencing consumer decision making toward caf /̌ - Oh, Yin Fang, author; Abu Bakar Abd. Hamid, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011