Persepsi pengguna terhadap jenama luar negara dalam mempengaruhi keputusan pembelian : kajian kes di Jaya Jusco Taman Universiti - Rosliza Masran, author; Noor Hazarina Hashim, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011