Removal characteristics of boron using various adsorbent - Wan Norazrina Wan Rusli, 1986-; Mohd. Rashid Mohd. Yusof; Sekolah Pengajian Siswazah (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011