Application of self-tuning fuzzy PID controller on industrial hydraulic acuator using system identification approach - Rozbeh Yousefi, 1983-; Mohd. Fua'ad Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010