Kata putus individu melalui teori kabur - 508267 Tam, Poh Yih; Tahir Ahmad, supervisor; Fakulti Sains (2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000