Field programmable gate array implementation for fault detection in a power transmission lines - Peh, Kok Guan, 1972-; Mohd. Fauzi Othman; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010