Design of an intelligent wood recognition system based on local binary pattern - Maryam Nasirzadeh Ashghani, 1983-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010