Faktor campuran pemasaran "4P" yang diambil kira oleh peniaga dalam perniagaan kecil : kajian di kalangan peniaga di Bazar JB, Lengaran Sengget, Johor Bahru, Johor - Muhammad Zawawi Ahmad, author; Lokman Ali, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011