Sistem kawalan kelajuan motor elektrik arus terus melalui mikrokomputer - 508737 Chung, Soon Loong; Ahmad Radzi Mat Isa, supervisor; Fakulti Sains (1993)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1993