Aplikasi otak kiri dan otak kanan dalam pengajaran dan pembelajaran matematik - 332972 Hu, Laey Nee; Ong, Chee Tiong, supervisor; Fakulti Sains (1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997