Terbitan dan penggunaannya dalam bidang ekonomi - 509063 Aishah Darus; Mukheta Isa; Fakulti Sains (1997)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997