Modul pengajaran : pemodelan dan simulasi (SCO 3153) - Azlan Mohd. Zain, 1974-, author; Haswadi Hasan, 1971-, author; Mohamad Shukor Talib, author; Nor Haizan Mohamed Radzi, author; Razana Alwee, 1967-, author; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat, issuing body (Johor Bahru, Johor : Jabatan Pemodelan & Pengkomputeran Industri, FSKSM, Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
PSZJBL