Persepsi pelanggan di kalangan pekerja awam terhadap kualiti perkhidmatan bank : kajian di kalangan staf Telekom Malaysia, di Kuantan Pahang - Norjihan Hamid, author; Lokman Ali, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011