Peranan pekerja dan majikan dalam perlaksanaan konsep 5S : satu kajian kes di Majlis Perbandaran Kota Bharu, Bandaraya Islam - Ainolmardia Mohd. Sanusi, author; Mohamed Fuad Ahmad, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011