Perkembangan nombor perdana - 509341 Mohd. Tamrin Abdul Wahab; Hamisan Rahmat, supervisor; Fakulti Sains (1995)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995