Kesan bimbingan kelompok pendekatan Al-Ghazali dalam menangani penyelewengan tingkah laku seksual di kalangan pelajar sekolah menengah di Johor - Roslee Ahmad, 1973-; Mohamed Sharif Mustaffa; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Ph.D (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011