Kajian mengenai prestasi jangka pendek kaunter syariah dan kaunter bukan syariah bagi sektor barang pengguna di papan utama Bursa Malaysia - Nurliyana Yunos, author; Nik Intan Norhan Abdul Hamid; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011