Bahasa Melayu laras matematik - 509636 Roiamah Basri; Samsudin Abdullah, supervisor; Fakulti Sains (1994)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994