Tahap kepuasan pelajar terhadap pengurusan asrama di Kolej 9 Universiti Teknologi Malaysia Skudai, Johor - 443325 Nariza Mat; Yusof Boon, 1964-; Fakulti Pendidikan (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010