Tahap kompetensi Pengetua/Guru Besar dengan standard kualiti Guru Besar/Pengetua di daerah Johor Bahru - Wan Marfazila Wan Mahmud, 1986-; M. Al-Muz-Zammil Yasin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010