Hubungan kualiti guru dengan kemenjadian murid Sekolah Rendah Tamil daerah Johor Bahru, Johor - Rathidevi Shanmugam, 1979-; Mohd. Anuar Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pendidikan dan Pembangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010