Keberkesanan komunikasi pegawai dengan kakitangan dan implikasinya terhadap kepuasan kerja : kajian di kementerian kewangan Malaysia, Putrajaya - 510208 Ruzaini Zahrol; Khairiah Soehod, supervisor; Fakulti Pengurusan (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011