Perbandingan prestasi pendekatan hibrid algoritma genetik dalam pemilihan gen-gen berinformatif bagi pengkelasan tisu - Mohd. Saberi Tan Ah Chik @ Mohamad; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Skudai : Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
PSZJBL