Architect liability during inspection of work - 439567 Anwar Mohd. Apandi; Rosli Abdul Rashid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010