Penerimaan penggunaan sistem fast-track wall dikalangan kontraktor Malaysia - Hui, Chan Why, 1987-, author; Nurshikin Mohamad Shukery, supervisor; Norizan Mansor, supervisor (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010