Kekangan-kekangan dan penghalusan model radiative transfer bagi pengiraan kedalaman air daripada data satelit remote sensing - Mazlan Hashim, 1961-; Fakulti Kejuruteraan & Sains Geoinformasi (Skudai : Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
PSZJBL