Insulation coordination of quadruple ciruit high voltage transmission lines using ATP-EMTP - Zulkurnain Abd. Malek; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
PSZJBL