Pemanfaatan ruang pengajaran dan pembelajaran institusi pengajian tinggi - 510646 Mohd. Shahril Abdul Rahman; Hishamuddin Mohd. Ali, supervisor; Suriatini Ismail; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011