Analisis Kordinasi Geganti Arus Lampau Menggunakan Perisian 'SKM Power Tools For Windows' - Zaniah Muda, author 176954; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (Skudai : Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL