Penguasaan kemahiran proses sains guru-guru sains sekolah rendah - 205542 Siti Patonah Haiyon 1980-; Abdul Rahim Hamdan; Fakulti Pendidikan (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010