Tindakan tidak selamat pekerja ditapak binaan - Komathi Monoger, 1986-, author; Mohd. Saidin Misnan, supervisor; Syamsul Hendra Mahmud, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010