Sistem pengurusan galeri taman-taman Sabah - Hamimah Mohd. Jamil 365377; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat 1352 (Skudai, Johor : Penerbit UTM, 2006)
Includes bibliographical references